Vaassen tegen profs

Historische wedstrijden

De Sportvereniging Vaassen speelde velen wedstrijden tegen Profclubs. Efltallen als FC Barcalona, Go Ahead, het Nederlands Elftal, Ajax, Feyenoord, PSV en F.C. Groningen zijn bij ons op bezoek geweest. Wedstrijden waarbij heel Vaassen naar het Sportpark kwam om de blauw-witte trots te zien strijden tegen de profs. Op deze pagina lees je de wedstrijdverslagen van deze historische wedstrijden.

12 augustus 1973

Barcelona

7 januari 2001

Ajax

De bediening hangt uit het raam. 7.000 supporters langs het veld. Rode fakkels maken het decor. Vaassen treedt aan tegen het grote Ajax van voorzitter Michiel van Praag, algemeen directeur Arie van Eijden, technisch directeur Leo Beenakker en trainers Co Adriaanse en Ronald Koeman. Met de nieuwe Zweedse aanwinst Zlatan Ibrahimovic #9 die zijn eerste minuten voor Ajax op Sportpark de Kouwenaar maakt.

datum

Feyenoord