35+ team S.V. Vaassen start positief aan de competitie

In maart dit jaar begonnen Richard van Ingen en Jan Willem le Febre als initiatiefnemers vanuit S.V. Vaassen met het opzetten van een 35+ Veteranenelftal. De groep groeide uit tot een selectie van 15 vaste en 8 parttime enthousiastelingen en schreef zich in bij de KNVB.

Inmiddels heeft het team de eerste twee competitieduels gespeeld. De heren gingen vorige week op bezoek bij sv Epe en trokken daar aan het kortste eind. De Epenaren wonnen met 3-1. Marcel de Weerd scoorde het enige doelpunt voor Vaassen.

Afgelopen week speelden de Vaassenaren hun eerste thuiswedstrijd tegen sv Reaal Dronten. Ze begonnen de wedstrijd erg sterk en gingen met een riante 4-0 voorsprong de rust in. Dennis van Gortel scoorde 1 maal en Marcel de Weerd was goed voor de andere 3 doelpunten. In de tweede helft lukte het niet om de voorsprong uit te bouwen. In tegenstelling, sv Reaal Dronten zette aan en kwam terug tot 4-4.

Ondanks dat de ploeg aan de twee wedstrijden slechts 1 punt overhielden is de stemming zeer positief. “De wedstrijden waren goed in balans, met kansen over en weer.”

Het 35+ team heeft het getroffen met een competitie die vol zit met derby’s. Er zijn 7 teams: KCVO, vv Heerde, sv Epe, sv Reaal Dronten, sv Wissel, WWNA en SV Vaassen.

Foto’s door Fred Rijckenberg

Marcel de Weerd, met 4 doelpunten leider in het topscoordersklassement bij 35+
Remon Foks brengt gevaar binnen de 16 van Epe
Even poseren na de wedstrijd. Competitief en sportief.
Vriendelijk gesprek bij een blessure behandeling
Dick Hulleman in actie
Marcel van Ommen in duel aan de rand van de 16 meter