Aanmelden 35+ Elftal

Links naar rechts: Maikel, Ronald, Jan Willem, Erwin en Richard. Fotograaf: Fred Rijckenberg – Vaassen Actief

Komend seizoen start de sportvereniging op initiatief van Richard van Ingen en Jan Willem Le Febre een 35+ Veteranenelftal. Na een rondvraag van de jongens bleek er veel animo voor een 35+ team. Ondertussen hebben zij al 18 enthousiastelingen op papier. Een gigantisch mooie basis.

De visie omtrent het 35+ elftal is om vrijblijvend op woensdagavonden te trainen, maar de nadruk ligt op de zondagochtend: rondom de wedstrijden. Gezelligheid, met name tijdens de derde helft, staat centraal. Om elkaar af en toe wat rust te gunnen, zoeken de jongens nog extra enthousiastelingen. Dus ben jij 35+ en heb jij schik om te voetballen? Druk hier om je in te schrijven of neem contact op met Richard van Ingen!

Contactgegevens: richardvaningen@hotmail.com of 06-28180791

Spelen op Fasna natuurgras

Sportvereniging Vaassen speelt op echt natuurgras. Het mag ook niet anders wezen, in een dorp dat in haar eerste vermelding, een akte uit de Codex Laureshamensis van het klooster Lorsch uit 892, toenmalig benaamd werd met de naam Fasna (later Vaassen). Wat duidde op een grassoort in de streek. Daarbij zorgt een natuurgrasveld van goede kwaliteit voor een optimale karakteristieke beleving van het voetbalspelletje; zoals dat bij onze club past. Tevens is het beter voor de knieën.
Links naar rechts: Erwin, Maikel, Richard, Jan Willem en Ronald. Fotograaf: Fred Rijckenberg – Vaassenactief

Dit bericht heeft 1 commentaar