Aanmeldingen S.V. Vaassen Fonds geopend, steun het verduurzamingsplan

Meerjarenplan duurzame vereniging

Op 10 juni 2021 hield S.V. Vaassen een Bijzondere Algemene Ledenvergadering. Hierin presenteerde het bestuur het meerjarenplan om duurzame investeringen te doen in het Sportpark en de accommodatie. Via deze weg moet Sportvereniging Vaassen toekomstbestendig blijven, zowel op financieel als sportief vlak. Dit plan werd unaniem gesteund door de leden.

S.V. Vaassen Fonds

Tevens initieerde het bestuur het plan een S.V. Vaassen Fonds te starten. Dit Fonds moet de vereniging helpen de duurzame investeringen vooruit te financieren. Vanuit het Fonds kunnen leden investeringen doen in de vereniging. Dit kan in de vorm van een donatie, een rentevrije lening of een lening met 1% rente. In het geval van een lening geldt een standaard terugbetaaltijd van 3 jaar. De betalingen gaan per kwartaal en starten per januari 2022. De lening is annuïtair; d.w.z. de termijnen zijn gelijk gedurende de looptijd.

Steun het plan

Per vandaag is het mogelijk om bij te dragen aan het S.V. Vaassen Fonds. Dit kan al vanaf €100,-. Wens je bij te dragen aan het plan of je verder te verdiepen? Bekijk dan de projectpagina.