AH-Voetbalpassie | Spaar voor S.V. Vaassen en maak kans op prijzen

• Bericht auteur:

Onze sponsor Albert Heijn heeft sinds 13 september een prachtige actie lopen: Voetbalpassie. Het leuke van de actie is dat je met jou aankopen kan sparen voor de voetbalclub die jij steunt en daarbij ook nog eens in de prijzen kunt vallen. Scoren voor S.V. Vaassen kan dus niet langer alleen op het veld, maar ook bij de Albert Heijn.

Prijzen die je kunt winnen zijn o.a. wedstrijdtickets voor Oranje, een voetbalclinic gegeven door een ex-international, een meet and greet met Lieke Martens, kaarten voor een wedstrijd van de Oranje Leeuwinnen, een voetbalclinic gegeven door twee Oranje Leeuwinnen en een dag leven als prof bij Redbull Leipzig.

Nog niet begonnen met sparen? Neem een kijkje op deze pagina voor meer informatie over de actie.

Of download direct de AH-app via de QR-code om te beginnen met sparen!