Bloembollenactie – Breng je tuin in de lentesfeer

Ook dit jaar houdt Sportvereniging Vaassen in samenwerking met Baltus Holland weer de bloembollenactie! Wegens de omstandigheden omtrent Covid-19 is er dit jaar voor een online actie gekozen. Tijdens de actieperiode maakt Baltus Holland bij iedere aankoop 30% van de opbrengst over als donatie aan de vereniging. Een prachtig Vaassens win-win initiatief. Steun de vereniging door de tuin weer in de lentesfeer te brengen!

Hoe steun jij de vereniging?

1. Ga naar de website van Baltus Holland.

Klik hier of kopieer de link: https://www.baltusholland.com/bloembollenactie_online/producten

2. Kies je favoriete producten

3. Plaats je bestelling

Klaar met het kiezen van je producten? Druk op ‘Bestelling plaatsen’ en vul je gegevens in.
    Kies op de bestelpagina bij stap 2) ‘Verzendmethode’ voor de gratis optie. Kies vervolgens bij stap 3) ‘Extra informatie’ om een donatie te doen aan S.V. Vaassen.

4. Gelukt!

Je bestelling is geplaatst en kan op 24 april van 9:00 tot 17:00 aan de Apeldoornseweg 16 te Vaassen worden opgehaald. Hartelijk dank!