Bestuur verlengt contract met Grolsch

Vandaag 16 december 2020 heeft het dagelijks bestuur in goed overleg het contract met partner Grolsch verlengt. Met de contractverlenging bevestigen de partijen dat de dranken van Grolsch, de karakteristieke pilsners en speciaalbieren, ook de komende 5 jaren geschonken worden in de kantine. Zo zetten Grolsch en de vereniging gezamenlijk een prachtige lange termijn relatie voort.

Van links naar rechts: penningmeester Arjan van Leeuwen, voorzitter Ben Meuleman, aspirant-voorzitter Marcel Tiemann en Grolsch vertegenwoordiger René den Blanken

Grolsch “Proef karakter”

“Grolsch is een merk dat weinig introductie behoeft. Je kent ons van de beugel, Vakmanschap is Meesterschap en de vele speciaalbieren. En van onze uitgesproken smaak. We brouwen namelijk al meer dan 400 jaar op basis van eigen overtuiging en met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Hierdoor zijn onze bieren vol van smaak en hebben ze een rijke afdronk. Grolsch wordt soms gezien als anders, als eigenzinnig. Wij noemen dat karakter. Karakter is het zelfvertrouwen en de overtuiging hebben om je eigen pad te kiezen. Grolsch is voor iedereen die weet waar die voor staat en die doet wat hij gelooft. Die zich tegenover niemand anders hoeft te bewijzen dan zichzelf. Want dat is wat we altijd hebben gedaan en altijd blijven doen.”

Naast voetbal met karakter, dus ook bier met karakter.

Geef een reactie