Dames zoeken train(st)er voor de dinsdagavond

Het 30+ Vaassense damesteam zoekt een gezellige nieuwe trainer of trainster. Het gaat hierbij om de dinsdagavond van 20:00 – 21:00.

De dames spelen 7×7 veldvoetbal op 4 vrijdagavonden tijdens het voorjaar en 4 vrijdagavonden tijdens het najaar.

De dames

Teamfoto Dames S.V. Vaassen 7×7 30+

We zijn een hecht team met een mix van dames die al jaren hebben gevoetbald en dames die deze leuke club op latere leeftijd hebben ontdekt.”

“Er wordt altijd gelachen op de trainingen, er is altijd plezier, maar tijdens de wedstrijden op vrijdagavond geven we 100%. Dan zijn we fanatiek en gaan we voor de winst. De derde helft is ook altijd gezellig, ook die proberen we altijd te winnen.”

De perfecte train(st)er

Is iemand die teamspirit, sportiviteit en gezelligheid voorop heeft staan, op een positieve manier coacht, leiding durft te nemen, maar vooral enthousiast is!

Iets voor jou?

Ben jij de train(st)er die de dames straks op de dinsdagavond sportieve uitdaging biedt en daarna de kantine induikt voor de gezelligheid? Neem dan contact op via contact@svvaassen.nl

De dames bij de Q-music Foute Party – Brabanthallen