Erik Hagen: “Aan de werklust en beleving ligt het niet, we vergeten onszelf te belonen”

• Bericht auteur:

Zondag 24 oktober stond de wedstrijd tussen Warnsveldse boys – SV Vaassen op programma. Vaassen dat op zoek is naar de 1e overwinning en Warnseveldse boys zoals logisch de punten thuis willen houden.

Begin 1e helft had warnsveldse boys het initiatief en zocht voornamelijk met de crossbal de ruimte. Hierin werden ze af en toe gevaarlijk en leidde ook de 1-0 de linksbuiten kreeg de bal en kon vrij uit schieten. Vaassen herpakte zich en leidde tot grote kansen. Na goed werk van abdi en een goede voorzet belandde de bal bij sirat die overschoot. De goed spelende abdi werd diep gespeeld door de ingevallen kerim. Adbi omspeelde de keeper en schoot de 1-1 raak. Naar de 1-1 had Vaassen nog mogelijkheden/ kansen om op voorsprong te komen. Helaas miste Alex en mats het doel.

Na rust begon Warnsveldse boys nog meer druk te geven op de verdediging van Vaassen. Met kunst en vliegwerk bleef de stand gelijk. Tot ongeveer de 65e minuut belande de bal bij de linksbuiten en hij gaf de voorzet. De spits kwam via een snoekduik voor de man en kopte de 2-1 binnen. Vaassen nam er niet genoegen mee. Weer kreeg de uitclub kansen maar helaas miste mats wederom het net. Tot eind van de wedstrijd kreeg Abdi nog de mogelijkheid om de gelijkmaker te spelen helaas belandde de bal op de paal. Na veel druk zetten en risico te nemen viel uiteindelijk de 3-1 en de wedstrijd was gespeeld.

5 wedstrijden 0 punten is geen goede start maar Vaassen krijgt elke wedstrijd grote kansen. De werklust en beleving is er zeker en de ploeg wacht totdat ze zichzelf belonen. Volgende week de thuiswedstrijd tegen Activia waar de ploeg alles eraan doet om de 1e overwinning binnen te halen. Sportpark de Kouwenaar – 14:00 uur.