Fethi Ozerdogan verlengt zijn contract!

• Bericht auteur:

S.V. Vaassen en Fethi Ozerdogan zijn overeengekomen tot een contractverlening voor twee jaar! Fethi past in het beleidsplaatje van S.V. Vaassen, een opleidingsclub voor talentvolle spelers.

De achtergrond van Fethi als KNVB-docent en jeugdtrainer bij FC Twente past exact bij de doelstelling die de club nastreeft. Deze doelstelling zal ook resulteren in de groei van onze aantallen jeugdleden en mogelijkheid bieden door te stromen in onze selecties.

S.V. Vaassen biedt de faciliteiten die bij een opleidingsclub horen en gaat actief bezig jong talent kwalitatief beter te maken en verder te brengen. Deze getekende overeenkomst betekend ook dat hij de mogelijkheid krijgt zijn ambitie, in de vorm van het behalen van resultaten, te bewerkstelligen. We zien met vertrouwen uit naar de verdere samenwerking!