Hi Fasna-talent! “Kom je skills laten zien!”

De jeugd van S.V. Vaassen groeit, maar de vereniging blijft op zoek naar nieuwe talentvolle jeugdspelers die in blauw-wit willen genieten van het voetbalspel. Ben jij of ken jij een iemand die graag eens bij ons komt kijken? Lees dan verder.

Plezier en Vooruitgang

Bij onze jeugd staat “Plezier en Vooruitgang met ieder Balcontact” als motto centraal. Het plezier komt voort uit de vele spelvormen die onze trainers aanbieden en het team waarmee je speelt. Vooruitgang komt met de tijd. Zo ontwikkel je als jeugdspeler het controleren van de bal, het inzicht in het spel en misschien wel het belangrijkste; samenwerken met je teamgenoten. Je ontwikkelt je fysiek en mentaal.

Laagste contributies Vaassen en omstreken

Voor sommigen kan contributie een drempel zijn om te beginnen aan een sport. Kijkend naar het voetbalspel heeft S.V. Vaassen de laagste contributies in het dorp en omstreken. Daarnaast is het goed om te weten dat de gemeente een subsidieregeling heeft voor kinderen van 5 t/m 17 jaar. Jeugdspelers tussen deze leeftijd (c.q. ouders van) kunnen €100,- subsidie krijgen als tegemoetkoming. Deze subsidieregeling liep oorspronkelijk tot 31 augustus, maar is verlengt tot en met december 2021.

Speel jezelf in de spotlight

Voor inspiratie van hoe het is om te voetballen bij S.V. Vaassen kan een kijkje nemen op onze sociale media. Het afgelopen seizoen zijn hier tal video’s met oefeningen, acties en doelpunten geplaatst. Check bijvoorbeeld het @svvaassen Instagram-account. Daar zie je de gaafste beelden voorbijkomen. De video van Wouter’s vrije trap goal is zelfs bij @433nl belandt en werd meer dan 5.000 keer geliket en 45.000 keer bekeken.

Kom je skills laten zien

Ben jij enthousiast en wil jij binnenkort je skills laten zien? Kom dan gerust een keer mee doen bij een training of activiteit. Dit gaat eenvoudig via de link: svvaassen.nl/sfeer-proeven

De spelers en trainers kijken uit naar je komst! Tot snel!

Geef een antwoord