Maak kennis met onze nieuwe creatieve, diepgaande aanvaller!

• Bericht auteur:

S.V. Vaassen heeft zich voor het seizoen 2021/2022 versterkt met Sirat Sahebzadah (20).

Sirat volgt de opleiding rechten op de Universiteit in Utrecht. Hij is een creatieve, diepgaande aanvaller en houdt ervan om een mannetje te passeren! Dat is gebleken tijdens de onderlinge partijen met 027 op de zondag. Sirat startte zijn jeugdopleiding bij WSV in Apeldoorn, hij viel daar op bij scouts van Go Ahead Eagles, ons recent partnerclub, waar hij 2 jaar lang voor gevoetbald heeft!

Sirat tijdens de onderlinge partijen met de o27 selectiespelers van 1 en 2, vastgelegd door Cynthia Toorn van Vaassen Actief

Na 2 jaar gevoetbald te hebben bij Go Ahead Eagles is Sirat terug gekeerd bij WSV Apeldoorn. Afgelopen seizoen heeft hij gespeeld in de hoofdmacht van AGOVV. Net als Aaron gaat ook Sirat het blauwwit Apeldoorns tenue wisselen voor het blauwwit van S.V. Vaassen.

Sirat heeft bijzondere individuele kwaliteiten, het komende jaar moet hij deze gaan koppelen aan zijn medespelers. Zodat hij zich van Neymar doorontwikkeld naar De Bruyne. Een speler die anderen om zich heen ook beter maakt.” Succes Sirat!

Hoofdtrainer Fethi

Hieronder een uitgebreid kennismakingsinterview met Sirat:

Wij zijn blij dat Sirat volgend seizoen uitkomt voor S.V. Vaassen, we wensen jou veel plezier en succes!

De selectie staf

Next-up is een interview met Brian André onze nieuwe centrale verdediger. Hierover snel meer! 💙🤍

Volg @svvaassen op Instagram voor meer actiefoto’s van de onderlinge partijen.