Maak kennis met onze nieuwe opkomende back!

• Bericht auteur:

S.V. Vaassen heeft zich voor het seizoen 2021/2022 versterkt met Aaron Muteba Beya (18).

Aaron startte zijn jeugdopleiding bij WSV Apeldoorn en viel daar wegens zijn talent op de vleugel al op jonge leeftijd op bij de scouts van FC Twente. Hij werd uitgenodigd om daar te komen voetballen en speelde daar een seizoen. Na dit seizoen keerde hij terug in de regio. Echter speelde hij slechts één seizoen op Sportpark de Voorwaarts in Twello om vervolgens wederom gescout te worden. Ditmaal meldde ons recent partnerclub Go Ahead Eagles Deventer zich. Na geproefd te hebben van het Deventerse voetbal sloot Aaron zich aan bij de hoofdmacht van AGOVV. Nu wisselt hij het blauwwit Apeldoorns tenue in voor het blauwwit van S.V. Vaassen.

Aaron tijdens de onderlinge partijen met de o27 selectiespelers van 1 en 2, vastgelegd door Han Balk

Aaron bespeelt het liefst de gehele rechterflank als opkomende back. Tijdens de onderlinge partijen met de selectiespelers van Vaassen 1 en 2 (onder 27 jaar) is gebleken dat hij hier een groot talent voor heeft. De back is kalm aan de bal, passeert eenvoudig op snelheid en kwam al tot scoren uit een snelle counter over de zijkant van het veld. Hieronder een uitgebreid kennismakingsinterview met Aaron:

Welkom Aaron! Leuk dat je hebt gekozen om bij ons te komen voetballen aankomend seizoen. Veel succes en vooral plezier bij S.V. Vaassen!

De selectie staf

Next-up is een interview met Sirat Sahebzadah onze nieuwe creatieve diepgaande aanvaller. Hierover snel meer! 💙🤍

Volg @svvaassen op Instagram voor meer actiefoto’s van de onderlinge partijen.