Maikel de Bakker aan Huis & S.V. Vaassen een win-win

Eind 2020 ontstond het idee vanuit SV Vaassen om een actie op te zetten samen met Maikel Kwappenberg van Maikel de Bakker aan Huis. Een idee dat leidde tot een voor S.V. Vaassen en Maikel de Bakker aan Huis succesvolle actie met de verkoop van ruim 1.000 oliebollen, vele honderden appelbeignets, een nieuwe trotse sponsor én nieuwe vaste klanten voor Maikel de Bakker aan Huis.

Over Maikel de Bakker aan Huis

Maikel Kwappenberg van Maikel de Bakker aan Huis zorgt voor de lekkerste broden en gebak rechtstreeks van de ambachtelijke bakker aan huis. Naast de beste kwaliteit, levert Maikel de Bakker aan Huis gemak en producten tegen een scherpe prijs. Maikel de Bakker aan Huis levert o.a. in Vaassen, Emst, Epe en Apeldoorn.

Succesvolle start samenwerking

Eind 2020 werd Maikel Kwappenberg door SV Vaassen gevraagd of hij samen met zijn bedrijf Makel de Bakker aan Huis een sponsorsamenwerking wilde starten met S.V. Vaassen. Maikel Kwappenberg over de samenwerking: ‘’Ik had niet eerder nagedacht over een mogelijke sponsorsamenwerking. S.V. Vaassen kwam echter met een mooi plan waardoor ik de samenwerking ben aangaan.’’ Het plan was eenvoudig: Maikel sponsort jaarlijks de oliebollen bij het Oliebollentoernooi en we doen gezamenlijk een Oliebollenactie die zowel voor Maikel als voor de club een bedrag opleverd: oftewel een win-win. Dit leverde direct resultaat op voor zowel Maikel de Bakker aan Huis als S.V. Vaassen, niet alleen door een succesvolle verkoop van oliebollen en appelbeignets tijdens de laatste dagen van 2020, maar ook door de positieve PR die voor Maikel leidde tot nieuwe vaste klanten. ‘’Het is mooi dat je door een concrete actie mensen direct kan laten genieten van de kwaliteitsproducten en ik op deze manier SV Vaassen kan steunen. De actie heeft er bovendien in geresulteerd dat ik na deze actie vele nieuwe tevreden klanten heb mogen verwelkomen waar ik nu wekelijks ambachtelijke producten thuisbezorg’’, aldus Maikel Kwappenberg.

Focus op lange termijn

Maikel de Bakker aan Huis heeft zich voor in ieder geval drie jaar gecommitteerd aan SV Vaassen en is daarmee nu ook trots sponsor van de club. Begin maart 2021 werd zijn reclamebord langs het hoofveld onthuld. “Een mooi voorbeeld van een lokale samenwerking, iets waar wij als vereniging voor staan: Support Your Locals”, aldus Björn de Vries (Bestuurslid Sponsoring & PR Sportvereniging Vaassen)

Het winnend team van het WK-landentoernooi JO8-JO9 posseert met Maikel Kwappenberg ter presentatie van zijn sponsorbord.

Support Your Locals: Like en volg Maikel de Bakker aan Huis via Facebook of bestel eenvoudig in Vaassen en omstreken via debakkeraanhuis.nl


Geef een antwoord