“Marco Nimani: De jonge ploeg zit in een stijgende lijn”

• Bericht auteur:

Na de perspectief biedende nederlaag tegen Overwetering 1 wilden de Vaassenaren zich revancheren uit in Diepenveen.

SV Vaassen begon de wedstrijd sterk en de Blauw-Witten waren fel en kregen veel mogelijkheden om de 1-0 te maken. VV Diepenveen heeft ook een paar kansjes gehad door hun gevaarlijke lange ballen, maar de Vaassenaren zijn de eerste helft duidelijk de bovenliggende partij. Helaas verzuimen ze tóch om een beloning vast te knopen aan hun dominantie en gaan ze met 0-0 op het scorebord de rust in.

De tweede helft begon niet anders. SV Vaassen kwam soepel uit de startblokken en ging nadrukkelijk op zoek naar de 1-0. Ze hadden zelfs een penalty afgedwongen op een goed moment in de wedstrijd, maar die werd helaas gemist. De gemiste penalty diende als een teleurstelling voor de Vaassenaren, en als een wake-up call voor de mannen uit Diepenveen. Redelijk snel erna kwamen de laatstbenoemden namelijk op een 1-0 voorsprong door een goed afgewerkt schot van binnen de 16. Het begint chaotisch te worden bij de Blauw-Witten en kansen waren gering. Na een paar mogelijkheden voor beide teams waren het uiteindelijk de voetballers uit Diepenveen die de 2-0 maakten. Een strakke voorzet vanaf links werd zakelijk afgerond met een intikkertje. Het mocht niet baten voor de Blauw-Witten en de wedstrijd eindigde dan ook in 2-0 voor VV Diepenveen 1.

Het is weer een klap dat SV Vaassen moet verwerken. De jonge ploeg zit in een stijgende lijn en laat goede dingen zien op het veld, maar vergeten hunzelf te belonen. Op naar de kraker tegen KCVO, waar de jongens zich heel graag willen herpakken.