Nu online: De S.V. Vaassen Shop

Degene die het Instagram-account van de club in de gaten houden wisten het misschien al: S.V. Vaassen introduceert een eigen webshop. De webshop is ontstaan vanuit de verlenging en versterking van de samenwerking met onze lokale kledingpartner 11teamsports Apeldoorn. In de webshop koop je eenvoudig producten zoals: trainingskleding (zoals shirts, broekje, kousen, trainingspak), clubtassen, trainings- en wedstrijdballen van Derbystar en casualkleding (zoals polo’s, truien en shirts). Daarbij kan je vrijwel alles laten personaliseren met je eigen naam of initialen.

Het is een mooie stap vooruit qua digitalisatie. Als lid of supporter kan je nu eenvoudig online je clubkleding bestellen en personaliseren met je naam en initialen. Daarnaast krijgt de vereniging 10% commissie over iedere aankoop. Met je aankopen steun je naast een lokale onderneming dus ook de vereniging. Een win-win-win voor lid, ondernemer en vereniging.

We breiden de webshop graag verder uit met nog meer S.V. Vaassen producten. Heb je ideeën voor leuke kleding- of merchandise-acties? Neem dan contact op via contact@svvaassen.nl

Neem een kijkje in de shop: