Officiële opening van het S.V. Vaassen Pannaveld

In het jaar 2020 waarin de voetbalvereniging SV Vaassen haar 100 jarig bestaan vierde, werd ook de aanleg van het nieuwe pannaveld gerealiseerd. Een prachtig project mogelijk gemaakt door de Club van 100 van SV Vaassen. Het pannaveld is een cadeau voor alle jeugdleden van de club om het jubileum te vieren.

Helaas is het 100-jarig jubileum overschaduwd door de Coronacrisis en werd ook de officiële overhandiging van het pannaveld aan de club steeds uitgesteld. Gelukkig kon de formele overhandiging en in gebruikname van het pannaveld afgelopen zaterdag 3 juli eindelijk plaatsvinden.

Wim Brinkman, die namens de Club van 100 samen met zijn kleinzoon Dean Brinkman het Pannaveld opende door symbolisch het lint bij de ingang van het veld door te knippen, overhandigde hiermee het pannaveld aan de club en stelde het hiermee officieel in gebruik.

Dean Brinkman knipt het lint voor de opening van het Pannaveld – Fred Rijckenberg