Mascotte Fassy verrast MiniFassy’s & JO8 tijdens Paasevent

Zaterdagochtend 3 april was een verrassend gezellige voetbal- en feestbelevenis op de vereniging. Terwijl de jongste jeugd voor het clubhuis aan het trainen was verscheen opeens Mascotte Fassy, wiens paaseieren verspreidt langs het veld lagen!

Groepsfoto MiniFassy’s met Mascotte Fassy

Naast bekende MiniFassy’s waren er ook kids die voor het eerst kwamen kijken. Fassy zag dat sommigen het spannend vonden en gaf ze allemaal een boks. De kids lieten vervolgens zien hoe ontzettend goed zij al kunnen voetballen en Fassy was ontzettend trots: “Echte talentjes, stuk voor stuk!”

De kids waren al zo getalenteerd dat Fassy besloot ze om hulp te vragen bij het zoeken van zijn paaseieren. Daar wilden ze uiteraard wel bij helpen. Fassy sprak met de MiniFassy’s & JO8 af dat bij ieder eitje dat zij inleverden ze een bal kregen. Met de bal mochten ze vervolgens een heus Paashazen Parcours afleggen.

Tijdens het afleggen van het parcours sprongen de MiniFassy’s door een loopladder, over latten en over pionnen. Daarna dribbelden zij met de bal aan de voet tussen hoepels en palen om vervolgens een schot op goal te wagen. Daar stond niemand minder dan Fassy op het goal. Maar Fassy was als keeper geen partij voor de jongste talenten!

Fassy deelt een boks uit nadat hij is gepasseerd

Vaassen Actief heeft een prachtig videoverslag van het Paasevent gemaakt, druk hier om deze te bekijken. Benieuwd naar nog meer leuke foto’s en video’s van deze ochtend? Kijk en volg dan het @svvaassen Instagram.

Groepsfoto JO8 met Mascotte Fassy

Graag bedanken we iedereen die heeft bijgedragen aan het Paasevent: trainers, vrijwilligers en sponsor Chocopresents (sponsorde de Chocolade eieren). De kids hebben het echt als een onvergetelijke herinnering ervaren. Allen hartelijk Dank!