S.V. Vaassen zet volgende stap in verduurzaming Sportpark de Kouwenaar

Nog dit jaar zal de huidige veldverlichting op het trainingsveld en het hoofdveld van voetbalvereniging S.V. Vaassen vervangen worden door energiezuinige ledverlichting. Dit project is een belangrijke stap voor de club in het verduurzamen van het sportpark. Mede dankzij het Rabo ClubSupport programma van de Rabobank Noord Oost Veluwe is het mogelijk dit project te realiseren.

René Steunenberg overhandigde namens de Rabobank op zaterdag 3 juli, tijdens de gezellige en druk bezochte jaarlijkse seizoensafsluiting voor de jeugd, een fantastische cheque ter waarde van €6.000,00 aan de bestuursleden Arjan van Leeuwen en Marcel Tiemann. Het Bestuur sprak vervolgens haar dank en waardering uit voor de Rabobank voor het feit dat, zelfs in deze tijden van onzekerheid, dergelijke club initiatieven gesteund blijven worden.

Het realiseren van dit project past perfect in de doelstellingen van S.V. Vaassen die zich richten op duurzaamheid, maar ook richten op een bijdrage aan de sociale samenhang voor een zo groot mogelijk deel van de lokale bevolking.

René overhandigt de cheque aan Marcel en Arjan
Marcel en Arjan poseren met de cheque