Seniorenclub gaat weer beginnen

Vroeger ging je op je twaalfde voetballen. Jaren later mochten de klossen vanaf zes jaar worden aangetrokken. Als je gestopt was, bleef je vaak nog wel supporter maar viel de binding met de club grotendeels weg. Dat moet en kan beter dacht Piet Schreurs. Samen met Marten IJzerman, nog zo’n clubicoon, werd de seniorenclub opgericht.

Elke eerste vrijdag van de maand, met uitzondering van de zomerstop, kwamen de oud-voetballers bijeen in het clubgebouw aan de Koekoek. Door de seniorenclub bleef de verbondenheid en hierdoor waren velen ook na hun actieve voetballoopbaan nog in tal van functies inzetbaar. Na de verhuizing naar het huidige sportcomplex waren de vrouwen ook welkom, door ruimtegebrek was dat namelijk eerst niet mogelijk.

Natuurlijk worden ook nu nog de prestaties van de teams besproken, maar bovenal is het een gezellig samenzijn. De groep legt een kaartje, gaat sjoelen of biljarten maar begint altijd met wat rondjes kienen. Door de jaren heen is veel lief, maar ook leed, gedeeld.

De seniorenclub is een groep die de club een warm hart toedraagt. Deze jarenlange verbondenheid hopen we na corona weer verder uit te kunnen bouwen. Vrijdag 3 september gaat de seniorenclub weer van start. Leden, ouder dan 55 jaar, zijn van harte welkom in het clubhuis. De avond begint om 19.30 uur.