Sponsor in het blauw-wit licht: Bruna – Top1Toys

Maandag 31 mei is een delegatie van de sponsorcommissie op bezoek geweest bij Sponsor Bruna – Top1Toys in het hartje van ons geheel vernieuwde dorpscentrum. Het was met 22 graden, een blauwe lucht en volop zon een prachtige dag om langs te gaan bij onze sponsor. Die mening deelden velen, want het was gezellig bij de winkel. Buiten op de nieuwe zitbank zaten de Vaassenaren te genieten van de zon, terwijl de ene na de andere bezoeker de winkel betrad. Uiteraard netjes rekening houdend met de maatregelen. De delegatie deed, onder genot van een gastvrije bak koffie, een kort interview met Arnold van de Kamp, de ondernemer achter Bruna – Top1Toys Vaassen.

“Arnold en Björn presenteren de nieuwe Derksen en de razend populaire jeugdtrend Fidget Toys

Sinds kort zijn de Bruna en Top1Toys formules in één pand, hoe bevalt dat?

“Ja klopt, hartstikke goed! In het verleden hadden wij de Bruna en Intertoys als twee losse formules. Dat liep bij ons goed, maar helaas ging de Intertoys formule failliet. Toen hebben wij ervoor gekozen om verder te gaan vanuit Top1Toys. Nu hebben wij sinds kort de Bruna en Top1Toys formules samengevoegd in één winkel. Dat bleek een hele goede zet. In de praktijk blijken de assortimenten niet alleen goed op elkaar aan te sluiten, maar elkaar ook te versterken.”

Waaraan merk je dat?

“Door het samenvoegen van de assortimenten van Bruna en Top1Toys is er voor de hele familie bij ons een leuk cadeau te vinden. Denk bij de jeugd bijvoorbeeld de aan laatste trends in speelgoed zoals de Fidget Toys. Die zijn echt razend populair. Voor de (jong-)volwassenen is er altijd een goed boek te vinden. Daarnaast hebben we voor alle gebeurtenissen prachtige wenskaarten. Zo versterken de producten elkaar. Iets wat overigens mogelijk is door de vrijheid die wij hebben als franchisenemer. Wij hebben vanuit de Bruna en Top1Toys formules de ruimte om echt zelf te bepalen hoe onze winkel eruit ziet. Daardoor sluit het goed aan op de lokale vraag.”

Webshop Bruna – Top1Toys Vaassen

Jullie zijn ook online gegaan met jullie webshop, hebben jullie al klanten gehad van ver buiten Vaassen?

“Haha! Ja zeker. Afgelopen week hebben wij nog een klant in Groningen blij mogen maken. Om eerlijk te zijn, hadden we eigenlijk de webshop meer vanuit nood dan deugt geopend. Natuurlijk vanwege de omstandigheden. Daar plukten we al snel de vruchten van en nu we ook weer fysiek open zijn, blijft ook dat goed doorlopen. Het scheelt daarbij dat wij een PostNL punt zijn. Onze leveringen zijn mede daardoor ontzettend snel. Als iets niet op voorraad is, is het er binnen één dag.”

Wat is nu ‘het’ sportboek dat onze leden tijdens de zomer in het zonnetje moeten lezen?

“Derksen’. Dat boek staat vol goede anekdotes en het blijft een interessant figuur. Daarnaast is Michiel van Egmond een schrijver van boeken die goed weglezen. Het boek is net deze maand bij ons in de winkel verschenen en de eerste geluiden van klanten zijn positief. Ze lezen hem in één ruk uit.”

Support Your Sponsors

Denk bij je aankopen aan jouw sponsoren. Steun de bedrijven en mensen die jou steunen.

De sponsorcommissie