Businessclub S.V. Vaassen, vertrouwen en gunnen!

• Bericht auteur:

Businessclub SV Vaassen, vertrouwen en gunnen. Vorige week is de totaal vernieuwde winkel van Marcels kaas heropend. Een mooi moment toen Sanne, de dochter van Marcel en Annemarie het lintje doorknipte.

Het begin…

Marcels kaas en Brummel projectinrichters, beiden sponsoren bij de lokale voetbalclub in Vaassen. Elkaar kennen, vertrouwen en elkaar gunnen. Dat is waar het in sponsoring over gaat.

Toen Marcel me belde was de vraag… ik ben misschien wat aan de late kant, maar ik heb een nieuwe toonbank gekocht, heb jij nog tijd om een plafond te maken?

Over anderhalve week komt ie! Oh, dan ben je echt nog ruim op tijd! Wetende dat onze levertijden zo rond 12 weken ligt in deze hectische tijden.

Snel een afspraak gemaakt en met elkaar gekeken naar de mogelijkheden. Een prachtig koel / vitrinemeubel! En de wens voor een mooie nieuwe winkel.

Diezelfde dag nog een ontwerp gemaakt voor de nieuwe inrichting. Moderne kleuren, mooie materialen.

Maar alleen een nieuw plafond, zou dat de lading dekken? Advies gemaakt voor ook een nieuwe vloer, aanpassen verlichting, kleuren op de wanden, nieuwe wandschappen, een pantry, een fantastisch ontworpen wijnkast en een gouden logo ter completering,

Elektra en verlichting aangepast en een mooie nieuwe, elektrische schuifdeur, volledig corona-proof! Tussentijds even over wat kosten gesproken, maar in vertrouwen werkt dat veel beter, als je elkaar kent en vertrouwd maak je veel meer voor veel minder.

Bijgaand de foto van de nieuwe winkel. Een voorbeeld van wat je kan bereiken middels vertrouwen en gunnen. Komt allen kijken en kaas bestellen!

Marcels kaas en Brummel projectinrichters, beiden sponsoren van SV Vaassen.