SV Vaassen verlengt kledingcontract met 11Teamsports

Ondertekening Sponsorovereenkomst

Op 25 mei 2021 heeft SV Vaassen het kledingplancontract met 11teamsports verlengd. 11teamsports is onze nieuwe partner die voorheen bekend was onder de naam 100% Voetbal. Gezien de prettige en professionele samenwerking in de afgelopen jaren, is besloten deze samenwerking voort te zetten en dat voor maar liefst de komende 9 jaar.

Deze samenwerking zal beide partijen sterker maken en zullen onze teams vanaf het seizoen 2022/2023 in de nieuwe kleding zichtbaar zijn op de velden. Voor de kleding kunnen wij kiezen uit een viertal merken die in de loop van volgend seizoen aan de leden worden voorgesteld.

De samenwerking behelst echter meer dan alleen kleding. Zo bieden wij een ledenpas aan waarmee leden korting ontvangen op de aankopen in de winkel van 11teamsports, zal er een webshop op de vernieuwde website van SVVaassen.nl komen en kan 11teamsports helpen bij het organiseren van evenementen. Ook zal er 1 of 2 keer per jaar een verkooppunt van 11teamsports opgebouwd kunnen worden tijdens een wedstrijddag of toernooi.

Bestuur SV Vaassen

Presentatie voor de winkel bij 11teamsports