Vereniging zoekt spelbegeleider(s) | Draag bij aan de pret van onze jeugd

De vereniging is afgelopen seizoen gegroeid. We hebben meer jeugdspelers en dus ook teams dan voorheen. Hierdoor zijn we opzoek naar spelbegeleiders. Is dit misschien iets voor jou? Lees dan verder!

De rol van een spelbegeleider

Spelbegeleiders geven sturing aan de wedstrijden in het nieuwe pupillenvoetbal. Dit doen zij bij de elftallen onder 8, onder 9 en onder 10. De spelbegeleider beweegt niet in maar langs het veld en neemt bij het onjuist toepassen van de spelregels een beslissing.

Oftewel: Jij bepaalt bij onduidelijkheid of het een corner of keeperbal is. Of welk team de bal uit neemt.

Wedstrijdvorm JO8, JO9 & JO10

De leeftijdsgroepen JO8, JO9 en JO10 spelen allen 6 versus 6 op een kwart voetbalveld. JO8 en JO9 spelen 2 maal 20 minuten. JO10 speelt 2 maal 25 minuten. Tussendoor heeft de jeugd een korte pauze om wat te drinken. Lees meer over de wedstrijdvorm en spelregels in de pdf hieronder van de KNVB.

Ondersteuning en certificeringsmogelijkheden

Draag je graag bij aan het plezier van onze jeugd, maar heb je wat ondersteuning nodig? Geen zorgen, de jeugdcommissie legt alles uit en helpt bij de eerste stappen tot spelbegeleider.

Ben je ambitieus en wil je jezelf ontwikkelen? Via de vereniging is het mogelijk om jezelf middels een KNVB-opleiding te laten certificeren. Ben je hierin geïnteresseerd, geef dit aan tijdens je aanmelding. Dan pakken we het samen op.

Meld je aan als spelbegeleider

Aanmelden als spelbegeleider kan bij de jeugdcommissie via jeugd@svvaassen.nl