Veteranenelftal: “5 nieuwe aanmeldingen, de basis staat”

Erwin, Maikel, Richard, Jan-Willem en Ronald – Foto gemaakt door Fred Rijckenberg

5 nieuwe aanmeldingen

In maart werd op onze website, op Vaassen Actief en in de kranten een oproep gedaan voor 35+ spelers. Destijds stond de teller op 18 spelers. Dat was net te krap voor de start van een 35+ Veteranenelftal. Echter zijn er ondertussen maar liefst 5 nieuwe aanmeldingen bijgekomen, wat de teller op 23 spelers brengt en betekent dat “de basis staat”.

Visie Veteranenelftal

De focus binnen het Veteranenelftal ligt op de gezelligheid. Het gaat om de sportieve en sociale ontspanning in teamverband op het veld tijdens de wedstrijd en in de kantine tijdens de derde helft. Tijdens de wedstrijden zal er voldoende door gewisseld worden. Wisselen mag ongelimiteerd als 35+ team. Daarnaast is het de bedoeling alle thuiswedstrijden op het Fasna natuurgras te spelen, want dat is beter voor de knieën.

Parttimers van harte welkom

Naast het normale lidmaatschap waarbij je volledig speelgerechtigd wordt, zijn ook parttimers van harte welkom. Om parttimer te worden schrijf je jezelf in via onze homepagina. Je meldt je vervolgens aan als rustend lid. Het rustend lidmaatschap maakt het mogelijk 4 competitiewedstrijden per seizoen te spelen, daarnaast ben je als lid altijd welkom op de trainingen. Voor sommigen een perfecte uitkomst.

Aanmelden kan nog tot 15 juni

Ben jij 35+ en heb jij schik om te voetballen? Aanmelden kan nog tot 15 juni. Daarna moeten de elftallen definitief worden aangemeld bij de KNVB. Druk hier om je in te schrijven of neem contact op met Richard van Ingen!

Contactgegevens: richardvaningen@hotmail.com of 06-28180791