Voetbalmiddag herfstvakantie | Jeugd niet van suiker

Tekst door Dorien Schreurs. Fotoverslag door Iris Kaandorp.

VAASSEN – Vrijdagmiddag 22 oktober werd bij SV Vaassen een voetbalmiddag voor de jeugd gehouden. Al voor het negende jaar kijken de kinderen duidelijk uit naar deze dag in de herfstvakantie. Ruim 50 pupillen en MiniFassy’s hebben mee gedaan aan deze gezellige Voetbalmiddag. Voor de pupillen was er een aantal voetbalactiviteiten uitgezet door de trainers van de jeugd. Daarnaast was 11teamsports aanwezig met S.V. Vaassen kleding.

Het werd een actieve middag voor toekomstige en huidige voetballers tussen de 3 en 12 jaar oud. Het doel is op een speelse manier kennis te maken met het voetbalspelletje. Voor de gevorderde pupillen is het een leuke manier om aan hun techniek te werken. Voor de deelnemers was door de activiteitencommissie, met hulp van veel ouders en andere leden van de club, een leuk en afwisselend programma samengesteld. Ook MutebaFIT was er weer bij. Dat het af en toe behoorlijk regende, deerde de jeugd totaal niet.