Online Bloembollenactie i.s.m Baltus heeft Vaassen succesvol in de lentesfeer gebracht

24 April haalden de vrienden van de vereniging hun bestellingen op in de achtertuin van Annemieke, Vaassen is er weer een stukje fleuriger op geworden.

In samenwerking met Baltus Holland maakte de activiteitencommissie tussen 4 en 18 april het voor leden, familie, vrienden, Vaassenaren en omwonenden, mogelijk de vereniging te steunen met het opfleuren van de tuin. Door de maatregelen was het onwenselijk een fysieke actie te doen. Het Vaassense bedrijf maakte het daarom mogelijk om bij iedere online aankoop een donatie aan de vereniging te geven. Van iedere donateur ging 30% van het aankoopbedrag naar de club. Het was een fleurige actie met een prachtige opbrengst van ruim 400,- euro.

24 april: Vrienden van de club halen hun bestelling af in de achtertuin bij Annemieke. Foto’s gemaakt door Elles Bouwmeester en Jan Strijk van Vaassen Actief.

Aan alle donateurs: Als vereniging zijn we ontzettend dankbaar voor alle donaties. Gezamenlijk hebben jullie het prachtige bedrag van ruim 400 euro aan ons gegund. Dank jullie wel! De vereniging zal het bedrag inzetten ten gunste van de jeugd. Met het opfleuren van uw tuin, heeft u dus ook de kinderen opgefleurd.

Aan Baltus en de Activiteitencommissie: Bedankt voor het nemen van initiatief, het opzetten van een lokale samenwerking tussen de vereniging en een Vaassens bedrijf en alle inzet ten gunste van de promotie van de actie. Jullie bloed, zweet en tranen wordt ontzettend gewaardeerd. Tevens in het bijzonder dank voor Annemieke die de achtertuin als afhaalpunt beschikbaar stelde.

Vaassen Actief maakte een verslag en video van het afhalen. Druk hier om deze te bekijken.