Sportparksponsoren

Help ons naar 100 Sportparksponsoren! – Het hoofdveld volledig omringt met sponsorpartners, dat is ons doel. Vanuit onze peilers “Support your Locals” en “Support your Sponsors” werken we aan (lokale-) win-win relaties tussen bedrijven en de vereniging met haar leden. Ben jij al vertegenwoordigt op Sportpark de Kouwenaar?

Support your Locals

Er is geen mooiere voetbalmat dan ons hoofdveld met “100% Fasna natuurgras”. Steun de vereniging met jouw bijdrage en help ons sportbelevenis te faciliteren. Krijg een reclamebord langs het hoofdveld en een hoop waardering & goodwill terug. Een goedkope, maar uiterst effectieve manier om lokaal reclame te maken voor je bedrijf of merk.

Sponsorbord

Effectieve en efficiënte lokale reclame bij evenementen op Sportpark de Kouwenaar. Vergroot goedkoop jouw naamsbekendheid en goodwill. Kom in kranten, op website en in sociale media. Krijg gratis entree bij wedstrijden & bij het jaarlijks Sportcafé met sport BN’ers.

Dubbel Sponsorbord

Donateuren Sponsorbord

Puur uit goodwill sponsor(en) jij, je vriendengroep, je familie, et cetera als donateur(en) de club met een sponsorbord en een jaarlijkse bijdrage.

Support your Sponsors

Denk bij je aankopen aan jouw sponsoren. Steun de bedrijven en mensen die jou steunen.

De Sponsorcommissie