S.V. Vaassen is Partnerclub van Go Ahead Eagles Deventer

Op 17 maart 2021 is Sportvereniging Vaassen partnerclub van Go Ahead Eagles Deventer geworden.

Na een prettige bijeenkomst in de Adelaarshorst in Deventer hebben S.V. Vaassen en Go Ahead Eagles figuurlijk de handen in één geslagen: S.V. Vaassen wordt partnerclub van Go Ahead Eagles. De samenwerking betreft een intentieverklaring. Hierin geven de clubs aan om samen te werken op het gebied van de ontwikkeling van (jeugd-)spelers, trainers en opleidingscoördinatoren. Het doel is het voetbal in Vaassen naar een hoger niveau te tillen en regionaal talent de kans te bieden zich te ontwikkelen. Eventueel van amateur tot prof.

S.V. Vaassen ontwikkelt zich als opleidingsclub. Er is ruimte voor nieuw talent dat wilt groeien. Trainers, spelers, kaderleden, bestuurders iedereen is welkom! Een mooie basis om door te groeien. Ambitie en passie, vergelijkbaar met de visie van Go Ahead Eagles.

Eric Whittie, Hoofd voetbalopleiding GAE, poseert op 1,5m met onze voorzitter Ben Meuleman