de selectie

Vaassen 1

Team

Hieronder staan de selectiespelers en -staf voor seizoen 2021/22. Bovenste rij vlnr: Ben Meuleman, Marvin Dolion, Fethi Ozerdogan, Freek Fokkink, Erwin Vosselman, Gert Steunenberg en Kim Meuleman. Middelste rij vlnr: Zija Malekzai, Aaron Muteba Beya, Sirat Sahebzadah, Mats Thomassen, Jordi Steenbergen, Twan van Maanen, Niels Dijkgraaf, Joe Dolion, Alex Sangers, Max van Dongen en Ayoub Amazine. Onderste rij vlnr: Pawel Aziz, Marco Nimani, Brian André, Beni Muteba Beya, Julian Schäfer, Osmane Dembele, Abdi Saleh, Serif-Can Duman, Ehsan Tutageel en Mehmet Bayindir.

Teamfoto

Keepers

Verdedigers

Middenvelders

Aanvallers

[FOTO]

Staf

De selectie wordt ondersteund door een staf bestaande uit trainers, leiders en verzorging. Hieronder staan de stafleden en hun rollen beschreven.

De hoofdtrainer van Vaassen 1 is sinds seizoen 2018/19 Fethi Ozerdogan. Fethi is een professional met trainerservaring bij o.a. profclubs FC Twente en Heracles. Daarnaast is hij KNVB-docent.

Marvin is sinds seizoen 2021/22 assistent-trainer bij de selectie. In zijn voetbaljaren was hij profspeler in Portugal (Penafiel), Duitsland (FC Kickers Offenbach) en Nederland (NAC Breda, FC Dordrecht, RKC Waalwijk en SC Cambuur).

Competitie

De selectie van S.V. Vaassen speelt in de Derde Klasse B – KNVB Divisie Oost. De alfabetische indeling voor seizoen 2021/22 is als volgt:

• ABS
  • Activia