Accommodatie

Over accommodatie Sportpark de Kouwenaar

"Onze accommodatie Sportpark de Kouwenaar is, niet alleen naar eigen zeggen, één van de mooiste amateursportparken in Onze Veluwse omgeving."

Sportpark de Kouwenaar is, niet alleen naar eigen zeggen, één van de mooiste amateur sportparken in onze Veluwse omgeving. Bij betreding van het Sportpark loopt men langs de kiosk voor wedstrijdkaarten en koffie en kijkt men gelijk uit over het hoofdveld. Naast het hoofdveld staat een tribune, gebouwd begin jaren 80. De tribune heeft een dusdanig karakteristiek gehalte dat het menig groundhopper heeft aangetrokken. 

"Vrijwilliger met blauwwit-bloed, zijn eigen ruimte."

Naast het hoofdveld zijn er nog drie andere speelvelden. Hiervan gebruiken wij er één als trainingsveld. Aan de kopzijde van ons tweede veld pronkt een riant verengingshuis met twee verdiepingen. Op de beneden verdieping vindt men negen kleedkamers, een fysioruimte en verscheidene opslaghokken voor materialen. Ook heeft Jos Mulder, vrijwilliger met blauwwit-bloed, op de beneden verdieping zijn eigen ruimte.

"Twee 500L bierkoelingen."

Op de bovenverdieping vindt men de kantine. Bij betreding van de kantine kijkt men achterin tegen een grote bar aan, welke uiteraard over enkele biertappen beschikt. Ons biermerk is Grolsch, want bij ‘Voetbal met Karakter’ hoort ‘Bier met Karakter’. De kans dat het tapbier opraakt is klein, de vereniging heeft namelijk twee 500L bierkoelingen. Wie plaats neemt in de kantine kan kiezen uit ruim honderd zitplaatsen. Ook is het mogelijk plaats te nemen op ons riante balkon, hier heeft u een prachtig uitzicht over Sportpark de Kouwenaar. 

Als voetbalvereniging hebben wij uiteraard ESPN-licenties. Iedere liefhebber bij ons de Eredivisie kan volgen. Bekijk gerust de ESPN Eredivisie speelkalender en voel je ten alle tijden welkom!

"Iedere liefhebber kan bij ons de Eredivisie volgen."

Naast de kantine zijn er op de bovenverdieping twee vergaderruimten. De één is tevens de bestuurskamer en heeft circa 15 zitplaatsen, beschikking over een vaste computer en een schrijfbord. De andere vergaderruimte is groter en heeft circa 40 zitplaatsen. Hier is beschikking over een televisie, maar kan ook gebruik gemaakt worden van een groot doek en beamer, beiden uitstekend voor presentaties. 

"Daag een ander uit voor een potje FIFA..."

Ook is er speciaal voor de jeugd een jeugdhonk ingericht. Hier kunnen de jeugdleden zichzelf amuseren met Duplex, Hot Wheels of klassieke spelletjes spelen, zoals tafelvoetbal of sjoelen. Ook staat er een Playstation om zelf of tegen anderen te gamen. Daag een ander uit voor een potje FIFA en speel hem bij S.V. Vaassen. *Uiteraard ook voor oudere(n) jongeren, die de onderlinge strijd willen aangaan. 

"Gooi jij 180 op één van de banen van D.V. Vaassen?"

Tot slot beschikt de vereniging sinds de winter van 2020 – 2021 over 7 prachtige dartbanen. Hiervan zijn er 5 verwerkt in de grote vergaderruimte en 2 in de kantine. De banen zijn speciaal gemaakt door en voor Dartvereniging Vaassen, maar de banen in de kantine zijn ook voor bezoekers beschikbaar gesteld. Gooi jij 180 op één van de banen van D.V. Vaassen? Leuk voor onderlinge duels tussen vrienden en rivalen.