Sponsorpartner worden

Lange termijn

Win-win relaties

Waarom sponsoren?

Sponsoren zijn bij Sportvereniging Vaassen onderdeel van de club. Je bent onze partner. We hebben een binding met elkaar en steunen elkaar. Het liefst op lange termijn, met een praktische win-win. We zetten de kracht van het sociale netwerk in: a) om samen te groeien en b) toekomstbestendig te zijn en blijven.

Samen groeien

U steunt de vereniging met een financiële bijdrage, waardoor wij kunnen blijven investeren in het Vaassense voetbal. Tot het genot van veel leden en omstanders, jong en oud. In ruil daarvoor ondersteunt de vereniging u bij het behalen van verschillende organisatiedoelstellingen. Zoals:

• Bijdragen aan de zichtbaarheid en naamsbekendheid van uw bedrijf;
  • Online verkeer genereren naar uw website of webshop;
  • Het versterken van uw imago en reputatie;
  • Uw positie in zoekmachines zoals Google, Bing, Yahoo en DuckDuckGo verbeteren door linkbuilding;
  • Uw bedrijfsnetwerk uitbreiden op sociale media kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn;
  • Het houden van verkoopacties (met commissie voor de vereniging);
  • Loyaliteit aan uw merk versterken;
  • Het verzamelen van (online) reviews;
  • U voorzien van toegang tot een lokaal bedrijven netwerk;
  • Gemeenschappelijke focus, waardering en commitment creëren in Vaassen en omstreken;

Toekomstbestendig zijn en blijven

De kracht van het sociale netwerk zit in de goodwill die alle leden,

Opties

Sportparksponsoring

Eventsponsoring

Kledingpartnerschap

Vervangen van de huidige sportverlichting met een duurzame led-installatie. Jaarlijkse besparing van 60% op de energierekening. Terugverdientijd: 8 a 9 jaar. Partner: Sportverlichting.com

Support your Sponsors

Denk bij je aankopen aan jouw sponsoren. Steun de bedrijven en mensen die jou steunen.

De Sponsorcommissie