Activiteiten

Bij Sportvereniging Vaassen worden tal van activiteiten gehouden. In dit overzicht staan alle speciale vermeldingen van evenementen en activiteiten. Voor de reguliere voetbalcompetitie-indeling en wedstrijduitslagen van de selectie verwijzen we naar svvaassen.nl/wedstrijdprogramma voor de andere elftallen naar Hollandse Velden.

2022

Op 24 november vanaf 20:30 vindt de Algemene Ledenvergadering van de S.V. Vaassen plaats. Leden en ouders van leden zijn hierbij van harte welkom. De agenda is als volgt:

• Welkomstwoord en vaststelling agenda;
  • Notulen ledenvergadering 31 maart 2022;
  • Ingekomen stukken;
  • Bestuurlijke mededelingen;
  • Jaarverslag 2021-2022;
  • Financieel verslag 2021-2022;
  • Verslag Kascommissie;
  • Huldiging jubilarissen;
  • Pauze
  • Verkiezing Kascommissie
  • Begroting seizoen 2022-2023;
  • Verkiezing Bestuur
  • Rondvraag;
  • Slotwoord en sluiting.

Elke eerste vrijdag van de maand is er een gezellige seniorenavond met een eten buffet, livemuziek uit de oude doos en volop oudhollandse spelletjes. Er wordt o.a. Klaverjassen, Jokeren, Sjoelen, Darten, Biljart en Bingo gespeeld. U kunt zelf kiezen.

Zaterdag 17 december is het zover want het is weer tijd voor de Foute Kerstparty!

Dit keer is DJ Remon Foks met zijn Tornado Drive-In Show van de partij om er een knotsgekke avond van te maken.

We starten om 20:30 en eindigen laat op de avond... :D!

Tot dan!

2023