Naëma Silanno verkoopt meeste loten Grote Clubactie

VAASSEN – Het was de achtste keer dat S.V. Vaassen heeft meegedaan met de Grote Clubactie. We kunnen nu al zeggen dat we er volgend seizoen weer bij zijn. De opbrengst van de lotenverkoop is bestemd voor verschillende jeugd activiteiten en voor de duurzaamheidsmaatregelen op ons sportpark.

De enorme inzet van alle leden van de club is geweldig geweest. Onderling werden de verkoopresultaten goed in de gaten gehouden. In totaal zijn er 908 loten verkocht. De 3 jeugdleden die de meeste loten zouden verkopen kregen daar een bon van Top 1 Toys voor. Joëlle Meijer en Sil van Bussel, allebei uit de RABO Minni Fassy’s, verkochten respectievelijk 55 en 41 loten.

Degene die de meeste loten heeft verkocht (80) was Naëma Silanno (JO10). Zij werden afgelopen zaterdag in het zonnetje gezet en kregen een bon om iets leuks te kopen.
Ook deze keer is de Grote Clubactie succesvol verlopen. Alle reden om volgend seizoen weer mee te doen. Dank aan alle verkopers en kopers van de loten die samen hebben gezorgd voor dit prachtige resultaat.

Naëma met een bon van Top 1 Toys

Geef een reactie