update 1e elftal 24/25

  • Bericht auteur:

Versterking 1e elftal 2024-2025

Het bestuur is verheugd te kunnen melden dat Rachid Boughalab (31 jaar) volgend jaar het blauw-wit zal aantrekken. Rachid, van origine linker aanvaller, runt samen met Ismar Maglajlic de voetbalschool MBSoccerskills en na de komst van Ismar is het bij Rachid ook weer gaan kriebelen. Rachid vertelt hier zelf over:

“Ik raakte na de komst van Ismar aan de praat met hem en ook met Hakan Soykan over de plannen voor het nieuwe seizoen. Vanwege drukte had ik in mijn hoofd om eigenlijk geen veldvoetbal meer te doen, maar door het enthousiasme van Ismar/Hakan en een goed gesprek met het bestuur, heb ik er toch voor gekozen om de club te gaan helpen. Het bestuur gaf aan ervaring nodig te hebben, die kan ik brengen en ik wil mijn steentje bijdragen met de ontwikkeling van de huidige spelersgroep. De huidige stand op de ranglijst heeft me geen moment doen twijfelen om te komen, er zijn veel pechgevallen geweest dit seizoen. Met een frisse start gaan we zorgen dat de mensen weer met trots naar SV Vaassen komen kijken”.

Rachid heeft al een lange voetbalcarrière achter de rug die hem bij TKA, WSV, CSV, Apeldoornse Boys en als laatste bij Alexandria heeft gebracht. Het bestuur wenst Rachid heel veel succes en voetbalplezier!

Geef een reactie