Glow in the Dark voetbal voor 4-, 5- en 6-jarigen een groot spektakel

37 kinderen hebben woensdag 23 februari genoten van Glow in the Dark voetbal bij SV Vaassen. Voetballen in het donker is al bijzonder, door de speciale lichteffecten en de muziek van DJ Remon Foks werd dit een avond om niet snel te vergeten.

Lees verder onder de foto’s.

DJ Remon Foks sponsorde het event en voorzag ons van partymuziek.

De 4-, 5- en 6-jarigen waren vol verwachting naar Sportpark de Kouwenaar gekomen. Bij de entree werden zij vrolijk ontvangen door de vrijwilligers en Mascotte Fassy. Daar melden de kinderen zich onder begeleiding van een volwassene aan. Stuk-voor-stuk werden de deelnemers behangen met Glow in de Dark sticks, ieders twee. Vervolgens werden ze ingedeeld in een team. Team blauw, groen, wit, geel en oranje hadden ieders een eigen begeleider en kleedkamer waar ze zich konden voorbereiden voor voetbalfeest.

Eenmaal in de kleedkamers aangekomen troffen zij een heus schmink-team. De één wilde een hartje, de ander een voetbal, een vlinder of een bloem. De vrijwilligers lieten hun artistieke talent de vrije loop. Alle kinderen die met vrolijke neonkleuren het veld op wilden, werden daarvan voorzien. Nu waren ze echt klaar voor het Glow in the Dark spektakel.

DJ Remon Foks had plaatsgenomen op het pleintje vlak langs het hoofdveld. Met zijn Tornado Drive-in Show zorgde hij voor de partymuziek. Bij de start van het event verzamelden de teams zich bij hem. Waar ze onder begeleiding van de partymuziek hoofd, schouders, knie en teen dansten. Daarbij liet ook Mascotte Fassy fraaie dansmoves zien.

Na de danswarming-up begon het Glow in the Dark voetballen. Er werden zowel op het hoofdveld als in de pannakooi onderlinge partijtjes gespeeld. Ook was er een parkoers uitgezet waarbij tussen pionnen gedribbeld en door poortjes geschoten moest worden. De speelvelden waren versierd met led strips, feestlampen en glowelementen gesponsord door DJ Remon Foks. Zo waren de goals en de uitlijning van de velden goed zichtbaar. Ook de ballen waarmee gevoetbald werd, gaven in het donker licht.

Gedurende het voetballen werden geen uitslagen of standen bijgehouden. Het draaide puur om de feestachtige belevenis. Na een uur pret werd er voor de laatste keer afgeteld. “10, 9… 3, 2, 1 einde oefening!” daarna werd aangekondigd dat iedere deelnemer van hun begeleider een muntje kreeg, waarmee in de kantine nog chips kon worden gescoord. Eenmaal bij de balie kregen de kinderen ook nog een certificaat mee met daarop: “Glow in the Dark voetbal – Jij was erbij! :D”.

De vereniging wil sponsor DJ Remon Foks en alle vrijwilligers die hebben bijgedragen aan dit evenement van harte bedanken. Door jullie inzet hebben 37 kinderen een prachtig, uniek spektakel mogen meemaken. Dat zeker voor herhaling vatbaar is…! Allen hartelijk bedankt.

Geef een reactie