Jeugd Trainers en Leiders van SV Vaassen op training

Afgelopen woensdagavond 12 januari hebben de jeugd trainers en leiders van SV Vaassen zich online verzameld voor het volgen van een training met als doel: Het inrichten van een voetbaltraining voor de jeugdteams waarmee je als team en als individu, met sturing op plezier en techniek, de beste resultaten kunt bereiken.

De training werd verzorgd door de hoofdtrainer van SV Vaassen, Fethi Ozerdogan. Naast het hoofdtrainerschap is Fethi ook werkzaam als leraar bij de KNVB en als trainer bij de FC Twente Heracles Academie. Met zijn ruime ervaring, kennis en inzicht van het voetbalspelletje bracht Fethi een boeiende presentatie, gecombineerd met interacties met de groep, tot stand en maakte daarmee deze leerzame avond tot een groot succes.

Deze training is het begin van een groter opleidingsprogramma voor alle jeugdtrainers en leiders van SV Vaassen met als doel, de jeugdleden vanaf de Mini Fassy’s tot de oudste jeugd een professioneel verzorgde training te kunnen aanbieden waarin samenwerking, plezier en techniek voor het hele team centraal staat.

Kadertraining Jeugdtrainers S.V. Vaassen

Geef een reactie